Bikeaid.be heeft een nieuwe wieleroutfit

Na 8 jaar was de tijd rijp voor een nieuwe wieleroutfit. Deze moest eigentijds, opvallend maar vooral een duidelijke doelstelling van Bikeaid.be, namelijk ondersteunen van de strijd tegen kanker, weerspiegelen.

Het nieuwe ontwerp zit daarom ook vol symboliek:

  • Het paars is symbool voor kanker algemeen. Kanker draag je niet alleen, het raakt ons allemaal. M.a.w. met de kleur toon je solidariteit met iedereen die zelf of heel dicht met kanker te maken heeft.
  • “Cancel Cancer” of kanker klein krijgen en daar fietsen wij voor met Bikeaid.be
  • “one pedal stroke at a time” iedere pedaalslag is een trap tegen kanker.
  • De en logo’s versterken nog de boodschap.
  • En dan stof tot nadenken met de Bikeaid.be missie in z’n geheel op de trui: “Cycling against cancer. In fact, we ‘re determined to cancel cancer. Because together we can make the difference. One pedal stroke at a time.”