Programma 2021

Door corona moest ook de 1000km van KOTK voorde 2de maal afgelast. 

Ook door de veiligheidsmaatregelen werd het opzetten van acties bijzonder moeilijk en moest er creatief gezocht naar alternatieven.
De 12 uren van Zolder: Een prachtig voorbeeld hiervan is de actie van Jean Digneffe die bij zijn deelname aan de 12 uren van Zolder zijn kilometers heeft laten sponsoren voor KOTK. Opbrengst maar liefst € 3000.

Olé krokette: De internet krokettenverkoop in december 2020 was een groot succes. We ontvingen 170 bestellingen voor maar liefst 437 pakketjes kroketten. De take away op 19 december was op een corona veilige manier heel vlot verlopen. Netto opbrengst van €3000. Voor herhaling vatbaar.

Het pannenkoekenfestijn van WTC Sintmettes moest geannuleerd. Het team heeft echter een uitgebreide mailing campagne gevoerd ter vervanging.

RABC demarreert tegen kanker: "Iedereen tegen kanker", het alternatief ter vervanging van de 1000km vanKOTK, met als doel tijdens het Hemelvaartweekend 3-16mei zoveel mogelijk fietsers solidair voor kanker te laten fietsen. RABC, samen met de zusterclub uit Vlaams Brabant WTC Sintemettes, is hierop gesprongen en Bikeaid.be zou voor ieder gereden km €1 van haar spaarpot overdragen aan KOTK voor het kankeronderzoek. Uiteindelijk kon er €37000 worden overgeschreven. Wat een prachtig resultaat en enorme solidariteit tov iedereen die met kanker te maken heeft. 

N8 van Brasschaat 7 september 2021: organisatie van de 3de N8 van Brasschaat, een fietscriterium met plaatselijke renners. Tijdens het VIP gebeuren zal een tombola georganiseerd worden waarvan de opbrengst naar Bikeaid.be zal gaan.

Staan nu nog op het programma voor de campagne van 2021 maar dienen nog verder uitgewerkt en bevestigd:
- November: de Bikeaid.be quiz
- December: krokettenverkoop
- Februari 2022: De Dames en Jeroen
  

 

  Schrauwen_ZWART.png 
   
logo_expertum.png

Gebruikerslogin